Dakwerken Vansteelandt

Dakwerken Vansteelandt werd in 1997 opgericht door zaakvoerder Tom Vansteelandt. In 2003 ben ik ook meegestapt in het verhaal. Jarenlang stond Tom zelf op het dak, maar geleidelijk aan is het gegroeid dat hij z’n opgedane kennis en ervaring op een andere manier kan benutten.

Ikzelf sta in voor de administratie, calculatie van de offertes en de werfvoorbereiding. Tom staat in voor de dagdagelijkse opvolging van de lopende werven en is het aanspreekpunt voor alle technische vragen en opmerkingen. We hebben ieder onze eigen taken, maar zijn voortdurend elkaars klankbord.

Rondom ons hebben we stuk voor stuk mensen met vakkennis, ervaring en liefde voor het vak. Ze werken in vaste teams en ieder team heeft zo zijn eigen specialisatie.

Onze visie is om te blijven streven naar maximale tevredenheid bij onze klanten, zowel bij de particuliere bouwheer, als bij onze architecten en aannemers waarmee wij vaak al vele jaren samenwerken. Deze overtuiging leggen wij in alle communicatie en  wensen wij door te trekken vanaf prijsvraag, gedurende de uitvoering  van de werken tot en met de nazorg. Dit alles binnen een kader waarin het voor onze werknemers zo veilig en aangenaam mogelijk werken is.

Van harte welkom,

Virginie

Contacteer ons: 050 38 36 39